Pazzo september2025 175

De chef
de gastheer 

De keuken van Pazzo krijgt een nieuw gezicht met chef Tim Meuleneire, een culinaire persoonlijkheid met een indrukwekkend palmares. Hij werkte onder meer bij Villa Belrose, Le Louis XV in Monte Carlo, De Koopvaardij, Feu d’Or en FranQ. Hij werd uitgeroepen tot Beste Jonge Chef van Vlaanderen, won de Prosper Montagné-wedstrijd en werd in 2025 benoemd tot Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed.

Met zijn verfijnde stijl brengt Tim bij Pazzo een keuken die elegant balanceert tussen traditie en vernieuwing. Een Frans-Belgische signatuur met internationale finesse, waarin topingrediënten, seizoensgebondenheid en pure smaakbeleving centraal staan.
Pazzo blijft zo een warme plek waar gastronomie en persoonlijkheid hand in hand gaan. Een huis dat trouw blijft aan zijn wortels, maar tegelijk met véél goesting een nieuw hoofdstuk schrijft.

Gastheer en eigenaar Tom d'Hooghe staat mee aan het roer en is sinds vele jaren ook het gezicht van Pazzo. Als wijnkenner selecteert hij een uitgebreid assortiment wijnen en combineert ze met de gerechten uit de keuken. Deze combo van van Pazzo een écht wijnrestaurant.

Pazzo september2025 38

Culinair instituut     

(pàz-zo, Italiaans, prettig gestoord)

Op het menu de klassiekers die we al 27 jaar met smaak serveren, aangevuld met verfrissende keuzes volgens het seizoen en geïnspireerd op de Belgische, Franse en Italiaanse keuken. Enkel met de beste ingrediënten voor je klaargemaakt op zijn Pazzo's.

Begeleid door een selectie uitstekende wijnen. Zowel grote labels als te ontdekken parels kan je bij ons proeven. Vakkennis, per glas of per fles.

 

Pazzo 6455

Oh tartufo!

Truffels van topkwaliteit, het ingrediënt waarvoor we gekend en geliefd zijn. Rechtstreeks ingevoerd vanuit Alba.

Hou je van verse truffels, dan is Pazzo jouw 'must visit' in Antwerpen!