3 D2 A2941

Culinair instituut     

(pàz-zo, Italiaans, prettig gestoord)

Op het menu de klassiekers die we al 25 jaar met smaak serveren, aangevuld met verfrissende keuzes volgens het seizoen en geïnspireerd op de Franse, Italiaanse en Japanse keuken. De beste ingrediënten uit de hele wereld, voor je klaargemaakt op zijn Pazzo's.

Begeleid door een selectie uitstekende wijnen. Zowel grote labels als te ontdekken parels kan je bij ons proeven. Vakkennis, per glas of per fles.

 

Pazzo 6455

Oh tartufo!

Truffels van topkwaliteit, het ingrediënt waarvoor we gekend en geliefd zijn. Rechtstreeks ingevoerd vanuit Alba door Team Tartufi.

Hou je van verse truffels, dan is Pazzo jouw 'must visit' in Antwerpen!

3 D2 A3124

De chef
de gastheer 

Maak kennis met Ingrid Neven en Tom d'Hooghe. 

Chef Ingrid kookt hier al 25 jaar en creëert met een verfijnde productkennis de beste gerechten. In 2010 werd ze uitgeroepen tot Lady Chef of the year.

 In onze open keuken zie je haar samen met het team aan het werk, gedreven en met zichtbaar plezier. Kwalitatieve ingrediënten vormen de basis van haar keuken. 

Gastheer Tom staat mee aan het roer en is sinds vele jaren ook mee het gezicht van Pazzo. Als wijnkenner selecteert hij een uitgebreid assortiment wijnen en combineert ze met de gerechten uit de keuken. Deze combo maakt van Pazzo een écht wijnrestaurant.