De chef,
de gastheer
De keuken van Pazzo krijgt een nieuw gezicht met chef Tim Meuleneire, een culinaire persoonlijkheid met een indrukwekkend palmares. Hij werkte onder meer bij Villa Belrose, Le Louis XV in Monte Carlo, De Koopvaardij, Feu d’Or en FranQ. Hij werd uitgeroepen tot Beste Jonge Chef van Vlaanderen, won de Prosper Montagné-wedstrijd en werd in 2025 benoemd tot Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed.
Met zijn verfijnde stijl brengt Tim bij Pazzo een keuken die elegant balanceert tussen traditie en vernieuwing. Een Frans-Belgische signatuur met internationale finesse, waarin topingrediënten, seizoensgebondenheid en pure smaakbeleving centraal staan.
Pazzo blijft zo een warme plek waar gastronomie en persoonlijkheid hand in hand gaan. Een huis dat trouw blijft aan zijn wortels, maar tegelijk met véél goesting een nieuw hoofdstuk schrijft.
Gastheer en eigenaar Tom d'Hooghe staat mee aan het roer en is sinds vele jaren ook het gezicht van Pazzo. Als wijnkenner selecteert hij een uitgebreid assortiment wijnen en combineert ze met de gerechten uit de keuken. Deze combo van van Pazzo een écht wijnrestaurant.