Classics
- Vooraf €
- Tartaar van zalm - gember - komkommer - wasabimayonaise - sesam 22€
- Tataki van zalm - rammenas - gember - sojasaus - wasabi 22€
- Burrata - Vlaamse asperges – rabarber & kardamom – dragon 22€
- Pazzo's bisque - pan cristal - citroenaïoli 18€
- Als hoofdgerecht €
- Tempura van gamba's - gewokte prei en champignons - tagliatelle - Thaise curry 40€
- Gegrilde doradefilet - risotto met morieljes – Ras-el-Hanout – daslook 42€
- Truffelspecialiteiten €
- Carpaccio van Filet d'Anvers - ruccola - Parmesan - verse truffel 32€
- Gebakken Ierse zesrib - tagliatelle met verse truffel – truffeljus 58€
- Rundstartaar d'Anvers - truffelmayonaise - verse truffel 48€
- Tagliatelle - Arbequina Extra Vergine olijfolie - Parmesan - verse truffel 46€
- Ravioli Al tartufo - gevuld met burrata - beurre noisette - Parmesan - verse truffel 48€
- Tortellini - room - Parmesan - verse truffel 46€
- Risotto - Carnarolirijst - verse truffel 46€
Experience
- Vooraf €
- 3 Oesters Zeeuwse Creuses 'Nikkei' (Peru x Japan) 18€
- Gebakken Sint-Jacobsnoten - knolselder - mango - koriander - cashew 28€
- Unagi makreel - koolrabi – yuzu radijs – zwarte sesammayonaise 22€
- Paddenstoelen - walnotentapenade - zeewier 24€
- Als hoofdgerecht €
- Gebakken schelvisfilet - groene asperges – Thaise wortelcrème – groene curry 34€
- Pieterman - witloof – bloedappelsien - baharat 36€
- Traaggegaarde lamsnek 'Korean Style' - bloemkoolcrème – groene curry 36€
- Gebrande asperges - ravioli met asperges - mousseline met umeboschi - zeewiersalade 36€
Desserts
- Truffelijs - aceto balsamico - verse truffel 18€
- Panna Cotta - framboos - rabarber met timutpeper 12€
- Cannolo by Giorgio Longo - ricotta & kaffir - pecannoot - kalamansisorbet 14€
- Tiramisu 10€
- Crème brûlée 12€
- Dame blanche met huisbereid vanilleijs 14€
- Chocoladetaartje - banaan - muntijs 14€
- Assortiment ijs & sorbets - klassiekers en fruitige smaken 12€
- Assortiment kazen 'Van Tricht' - notenbrood - mostarda 24€