Classics
- Vooraf €
- Tartaar van zalm - gember - komkommer - wasabimayonaise - sesam 22€
- Burrata - pompoen – knolselder & gember – zwarte sesamcrème 22€
- Tataki van zalm - rammenas - gember - sojasaus - wasabi 22€
- Pazzo's bisque - pan cristal - citroenaïoli 18€
- Carpaccio van Filet d'Anvers - ruccola - Parmesan - verse truffel 28€
- Als hoofdgerecht €
- Gegrilde doradefilet - risotto met aardpeer – jus van gele biet - kastanjechampignon 40€
- Tempura van gamba's - gewokte prei en champignons - tagliatelle - Thaise curry 40€
- Gegrilde doradefilet -risotto met verse truffel – truffeljus 49€
- Gebakken Ierse zesrib - tagliatelle met verse truffel – truffeljus 64€
- Rundstartaar d'Anvers - truffelmayonaise - verse truffel 44€
- Tagliatelle - Arbequina Extra Vergine olijfolie - Parmesan - verse truffel 38€
- Ravioli Al tartufo - gevuld met burrata - beurre noisette - Parmesan - verse truffel 38€
- Tortellini - room - Parmesan - verse truffel 44€
- Risotto - Carnarolirijst - verse truffel 38€
Experience
- Vooraf €
- 3 Oesters Zeeuwse Creuses – natuur of Nikkei (Peru x Japan) 18€
- Gebakken Sint-Jacobsnoten - duindoornbes – wortel - limoenvinaigrette 28€
- Pijlinktvis - rode biet – gepekelde gember – rode ui - shiso 26€
- Carpaccio van gerookte hertenfilet - rode kool – appel – cranberry - citroentijm 24€
- Paddestoelen - walnotentapenade - zeewier 24€
- Als hoofdgerecht €
- Gebakken jonge wilde tarbot - pompoen – wakame - shisodressing 56€
- Filet van wilde eend - zoete aardappel & ponzu – jus met rode biet & miso - pecannoot 34€
- Gebraden fazantfilet - pastinaakcrème – savooi & kimchi – Koreaanse misojus 36€
- Ravioli 'Porcini' - rode ui – radicchio – hazelnoot – Pecorino (Sardinië) 32€
- Gebraden filet van polderhaas - knolseldergratin met truffel - gebakken beuling 'Jan Beyens' - truffeljus 65€
Desserts
- Truffelijs - aceto balsamico - verse truffel 18€
- Cannolo by Giorgio Longo - ricotta & kaffir – pecannoot – kalamansi sorbet 14€
- Tarte tatin - chocolade – groene currysorbet 14€
- Tiramisu - mascarpone - amaretto - cacao 10€
- Crème brûlée - vanille - krokante suiker 12€
- Dame blanche - huisbereid vanilleijs - crumble - chocoladesaus 14€
- Assortiment ijs & sorbets - klassiekers en fruitige smaken 12€
- Panna Cotta - chocolade – dragon – peer & steranijs 12€
- Assortiment kazen 'Van Tricht' - notenbrood - mostarda 24€